Akryl - fransk

Tog bort mina förra naglar för några dagar sen och bestämde mig för att göra nya idag. Gjorde franska med en guldglittrig-rand på båda ringfingrarna. Det är tröttsamt att göra på sig själv, man blir trött i armarna. Men de är väl så, vill man bli fin - får man lida pin! ;P

wd
Akryl - "fadade" lila

Idag kom söta ("italienskspanska") Filippa för att få sina naglar gjorda. Hon kom med inställningen att hon vill ha naturliga men gick iväg med "fadade" lila. Och de satt otroligt fint på hennes solbrända händer.

:)

Har varit mycket nu under påsken och bloggen har blivit lite lidande. Mitt ställ till kameran har kommit och kamera batteriet ligger på laddning, så inom kort kommer de komma lite roliga videon upp här! Har en nagelkund imorgon också, så kommer upp lite smått o gott imorgon! Håll utkick!:)Fransk

Idag byggde jag franska på Amanda, hon ville ha dem lite kortare. Tog lite längre tid än vanligt (gjorde reverse-style), men Amanda var underbar och tålmodig som få!:)

Hon ville ha en design på vänster ringfinger bara - en pik till hennes pojkvän kanske?;)

BloggSvar

Tänkte påminna er om att ni kan ställa frågor via BloggSvar till höger på sidan. Roligt att få frågor från er!:)

Såhär ser rutan ut!
eBay

Fick min övningshand idag, samt lite andra saker jag tänkte visa. Nu väntar jag bara på mitt stativ till kameran sen kommer de komma massa roliga tutorials.

Gav 76:- för denna hand och fick en nail art pensel "på köpet" :)Beställde även fyra olika nageloljor, gav runt 45:- för dessa. Och fick grönt (halvfult) glitter "på köpet".
Nintendo

Nintendo nörd som jag är - här kommer en rolig tutorial!

Nintendo:)Gold

Gjorde naglar idag, utifrån den tutorial jag la upp häromdagen. Och jag måste säga att för att vara mina första gång med denna typ utav teknik - är jag j*vligt nöjd! Kommer fortsätta anända den. Den rosa akrylen är en blandning (för att de ska matcha min hudtyp samt täcka min riktiga nagel) jag själv gjort och lika så guldglittret!

Gjorde även en liten blomma på vänstra ringfingret!
Picasso

Testade att måla lite med mina akrylfärger! Testade även mina nya akrylformar, fick fem stycken med olika motiv. Fiskarna var en.

Nybörjare!
Acryl - Golden nails

Gjorde en liten tutorial idag! Hoppas ni gillar den!:)

Golden nails!Design

Gjorde dessa för ett tag sen, lite Kawai-inspirerade!:)

Bling bling!
Mer halsband

Glömde visa lite halsband jag fått nu i veckan.

Favoriten!:)
eBay

Beställde en övningshand från eBay häromdagen, ska bli riktigt roligt att öva på lite designer och lägga upp tutorials!

Beställde från säljaren "beauties_factory" på eBay. Toppsäljare!
Akryl

Byggde naglar på Sara idag, hon ville ha franskt och lite längre än vanliga. Vilket jag tyckte var skit roligt för det blev mina första franska. Och hon blev nöjd! Win-win-situation!:) Plus att hon fick en liten design på vardera ringfinger!


Halsband

Fick ett av halsbanden jag beställt från eBay.  Förstår inte hur vissa butiker kan ta såna överpriser på bijouterier. Gina Tricot hade tagit drygt 80:- för detta halsband, H&M hade tagit runt 50-70:-. Tycker fler ska ta och kolla upp sådant på eBay, perfekta priser för studenter och ungdomar som kanske inte har sådär jätte mycket pengar att röra sig med.

Betalade drygt 9:- för detta.

 
Safari

En gammal favorit. Köpt för 10:- på loppis/underground här i Malmö. Gillar detta märke då det är billigt, lätt att måla på och den flagnar inte lätt. :)

Safari Nr 09

Swatches - med blixt

Swatches - dagsljus