Testing..

Fick helt fria händer på en tjej..resulterade i detta och vi båda blev riktigt nöjda. Jag vet att jag inte uppdaterar bloggen så mycket men jag känner bara ingen större lust ibland. Sen har jag precis kommit ner till Malmö igen och plugget börjar vilket dag som helst. Och jag har haft skitmycket att göra. Bloggen kommer jag uppdatera när jag känner lust för de helt enkelt.

Djupt fransk med lila fade och en rosa blomma på varje ringfinge.
Samt rainstones på tumme och ringfinger.
French inprint..

Dagens naglar blev ett par franska med champange-glitter i form av cirkel-inprint. Dessa gjorde jag med ett lock till en penna. Riktigt enkel och riktigt snyggt blir det. Gillade inte franska så mycket förut, men har kommit till att gilla det, och det går att twista till det riktigt grymt!


Midnight..

Som jag skrev innan så gjorde jag nya naglar idag. Min grundtanke gick inte alls, blev bara heeeelt fel. Antar att det var en sån dag idag....Blev någotlunda nöjd, vi får se hur lång tid det tar innan jag gör nya/lackar över.

Svart/mörkblått och guld glitter från EzFlow..

 

Fick inte till nå bättre bilder idag...aja!


Ang kommentarer..

När ni lämnar kommentarer med frågor och tips och liknande, SNÄLLA lämna mailadress eller dylikt så jag kommer i kontakt med er. Annars är det omöjligt för mig att svara på era frågor utan att göra ett inlägg för varenda ett. Har tagit upp detta flera gången, men ja..det tåls att upprepas!

Ska bygga naglar på mig själv i eftermiddag när jag kommit hem från jobbet, har en riktigt cool idé i huvudet och jag hoppas det blir lika bra när jag utfört det!

Min sista jobbdag är imorgon, sedan på fredag beger jag mig ner till Malmö igen. Så är det någon i Malmö som läser min blogg och vill ha naglar - hör för guds skull av er!:)Silver..

I torsdag kom ytterligare en från jobbet för att få naglarna gjorda, en nagelbitare. Så vi använde min cammo-akryl och en glittrig silver akryl. Blev riktigt fint, dock visar inte min kamera rätt nyans på cammo-akrylen. Aja..

Såhär ser min "arbetsplats" ut hemma hos mor och far..


Pink fantasy

Idag gjorde jag naglar på mamma, med hjälp utav mallar och med ett glitter jag själv knopat ihop. Det är olika storlekar av rosa glitter i det samt pyttesmå rosa kulor. Det riktigt strålar och glittrar om detta glitter. Ha!:)

kkk
Paket..

Har fått lite paket igen dessa närmaste dagarna, så jag tänkte visa upp lite av de jag fått.. Jag lånar dock bilderna från källan då jag för närvarande har lite problem med att föra över bilder från mobil till dator. Men det ska nog gå bra ändå!

New York Color - Loose Face Powder - Translucent
En puder utan färg, som innehåller olje-absorberande ämnen vilka
hjälper till att få en fin finish utan att täppa igen porer.

Too Faced Shadow Insurande

Ögon-primer. Jag är inte SÅ bra på smink men vill bli bättre då jag tycker det är roligt, så jag frågade min smink-guru, Honi, om vilken hon gillade bäst och hon sa denna. Hennes ord är min lag! :)

120 Palette och 15 Concealer Palette

Har testat concealer paletten och måste säga att jag är nöjd. Har beställt penslar

för sminkning så inväntar dem sen ska jag testa 120 paletten! :)


 

Ska troligtvis bygga naglar på mamma imorgon, känns som jag inte gjort de på länge pga. jobb jobb och ytterligare job. Annars kommer jag nog bygga om mina egna, dem jag gjorde innan tog jag bort. Tipparna satt sjukt konstigt och dem var otroligt mjuka, nästan som gummi. Så de sprack på jobbet, jag rekommenderar inte tippar från EzFlow.Bättre...

..bild på naglarna. Glitterna är från EzFlow-kitet som jag köpte förut.
Regnbåge..

Idag gjorde jag nya naglar på mig själv, i olika färger. Inspirerad av regnbågen, eller ja..pride-festivalen också. Haha, tog ingen direkt nagelbild, så ni får nöja er med denna.
Jag..

..ber om ursäkt för min kassa uppdatering. Men jag har inte hittat någon roligt att skriva om och jag är mitt i slutspurten på sommarjobbet och strax innan skolan börjar. Så har lite fullt upp med annat. Men jag kommer väl igång med detta snart igen hoppas jag.

Stay tuned...Yeay!

För precis en vecka sedan beställde jag lite sminkprodukter från NYX på eBay. Och idag fick jag dem, har testat ögonbrynspudret men inte den Milk-pennan. Pudret såg större ut på bilden än vad de var i verkligheten men det kommer räcka länge, och kostade inte skjortan. Pennan däremot var större än på bilden, eller större...snarare tjockare. Ha! :)