Örhängen

Jag beställde örhängen från Ebay förra veckan och fick dem igår!

Så jävla söta!! Betalade 18:- för dem!:)
Nail Art - Abstract Neon

Gjorde en tutorial idag! Hoppas ni gillar den!:)
One stroke

Gjorde akrylnaglar idag och passade på att testa tekniken one stroke med min nya akrylfärg. Riktigt nöjd med resultatet! Det var mycket lättare att måla på naglarna än papper då det är en plan yta och polerad yta, vilket gör att penseln glider mycket lättare.

First time ever! :)Parfym

Har luktat på denna parfym, Alyssa Ashley - MUSK, från och till och inte kunnat bestämma mig om vad jag tyckt om den. Men idag när den var på rea, från 249:- till 124,50:-, så tänkte jag ähs, jag testar den. Nu har jag testat den på min hud och jag tycker inte den luktar sådär WOW. Som tur tyckte mamma den luktade skitgott så hon får den.

Alyssa Ashley - MUSK, 249:-/rea 124,50:-
Väldigt oväntat ...

Noppade ögonbrynen lördagskväll, när jag vaknade på söndag kände jag något på ett ställe. Som en underhudsfinne, sån man får ibland. Tänkte att "ähs, den går över snart". På måndagen började jag svullna upp där och det började forma sig till en böld, på tisdagen var de så svullet att jag inte fick upp höger öga. Så jag ringde Hälsocentralen och fick komma gå på ett läkarbesök. Jag fick penicillin och det bar av hemmåt. Dock hjälpte dessa inte och jag ringde Hälsocentralen igen på torsdagen, denna läkare skickade mig vidare till Gävle där dem bestämde att jag skulle bli inlagd. Väl inlagd fick jag penicillin via dropp så att det skulle gå direkt ut i blodet och påsätt vara mest effektivt, detta skulle få svullnaden att gå ner och bölden att..."mogna". På Fredag morgon så fick jag gå till en kirurg som bedövade området och snittade upp min fina böld, som jag hade döpt till Olof. Och gjorde rent den, den var så pass fylld av var och annat gegg att han använde sug för att göra rent. Nu sitter jag här, ihoptejpad och får tidigast åka hem imorgon. Då en infektion inom detta område (ögon/näsa) är inget man leker med = livsfarligt då det kan sprida sig till bihålorna och därefter till hjärnan.

 

Ska påpeka att jag jinxade mig själv, sa häromdagen till Jocke och Pernilla att jag aldrig varit inlagd...

TJI fick jag!
Kärlek

Tror pappa var full av kärlek när han köpte detta ...toalettpapper?! :) Haha!

Synd att man ska torka sig i rumpan med det bara!Ögoninflammation ...

Har ögoninflammation - halva ansiktet är mega svullet. Kan inte öppna höger öga och alla körtlarna i ansiktet är svullna. Bland det värsta jag åkt på och den enda mat jag får i mig är mackor. Yeay - not.
Marvala

Testade ett nytt nagellacka från mammas samling! Riktigt härlig färg, ska nog ta och införskaffa mig den!

Marvala Olbia 86

Swatches - med blixt

Swatches - dagsljus
Sol <3

Underbart väder idag och det är inte bara jag som uppskattar det! ;)
Shopping!

Idag bar det iväg till Valbo med mor för lite lördags-shopping. Resultatet ser ni nedanför!

 

Tre par jeans, alla köpta på Cubus. 49:- för de blåa och gråa och 199:- för de svarta! Som hittat!:)

Militärjacka från H&M - 299:-

Rosett-örhängen 19.90:- på H&M!CND - Shellack kit

Vill ha!!
Color Club

Testade Color Club 900 - Resort to red. Riktigt mäktig färg!

Swatches - med blixt.

Swatches - dagsljus
Borta bra men hemma bäst!


Tog ett beslut i måndags att jag ville åka hem till mina föräldrar, så jag tog och bokade ett tåg och kom upp hit igår eftermiddag. Kände att jag ville ladda batterierna lite och slappna av lite innan skolan tar fart igen.

När jag packade i måndags så bestämde jag mig för att inte bära med mig massa nagelsaker (tog bara med mej ett genomskinligt nagellack och en fil) hem till föräldrarna då jag ändå ska till Malmö igen om några dagar. Ångrade det smått då mamma sa att hon ville ha en lätt manikyr, men det var lätt fixat. På med kängorna, igenom snön tillsammans med mamma, till affären för att inskaffa lite stuff. Köpte några filar och poleringsfilar.

Har testat en hel del filar, men har alltid vänt tillbaka till Depends 100/180. Tycker man får mest valuta för pengarna av de, kostar 25kr och håller väldigt länge. Har hänt att man ibland köpt något billigt som gått sönder bara man dragit nageln mot den. Idag köpte mor dock två stycken elite-proffesional filar för 39kr. Inte allt för dyrt. Och så en 3stegs-poleringsfil från depend för 25kr. Ska testa de nu, återkommer om hurvida de var bra eller dåliga.Balklänning!Nu när det snart är bal- och studenttider så tänkte jag passa på att lägga ut min balklänning till salu.

Har blivit använd enbart en endaste gång!

Den är i en otroligt fin rosa pastellfärg, som passar alla hudtyper då den är så otroligt mild. Är storlek 36/38. Säljer även en sjal som går i samma färg som klänningen. Har lagt ut den på blocket, så klicka här för att se mer bilder på den och även en liten film jag lagt upp!:)

Är du intresserad om pris eller har mer frågor så tveka inte på att höra av dig till mig. Maila mig på nailsNstuff@hotmail.seHejhejhallå!

Efter många ochåmen, så har jag äntligen fått tummen ur röven och fixat en blogg. Största anledningen är att jag vill dokumentera allt jag gör med naglar och dylikt. Saker jag köper, förlängningar jag gör och olika recensioner om det som intresserar mig!

Inspirationen till detta har jag fått från flertalet nagelbloggar.
Så som http://lackat.blogg.se/, http://ecsalonce.blogspot.com/, http://www.ladyj.se/ och http://crazynails.blogg.se/. För att bara nämna några! :)

Så välkommen hit och jag hoppas du tittar in lite då och då!