...I think about you...
Första advent och EOTD

Vill först be om ursäkt för dålig uppdatering, har nämlingen åkt hem över julen med min lilla katt och det har varit en hel del dessa dagar. Har inte hunnit eller haft något att skriva om, men det ska bli ändring.

Denna sminkning är några dagar gammal men hann inte lägga upp den. Körde på några nyanser av blått, och aningens gult i innerhörnet av ögat.

EOTD

För att få tiden att gå ibland så sminkar jag mig, då jag är ny med det tar det ett litet tag. :) Detta är dagens sminkning. Kameran ger inte färgerna rättvisa, har ljusblått, blått och grå, samt grön ögonskugga under ögat.

Produkter:

Two Face Shadow Insurance

NYX - White Jumbo Pencil

Sleek Acid Palette

NYX - Volume Mascara
Vinternaglar..

Satt och lekte lite igår med vintertema på naglar, detta är en design som jag är riktigt sugen på att testa senare. Snöflingorna är gjorda med hjälp utav en "mold".aNagelsamling del 2.

Fortsättningen..Nagelsamling del 1.

Tänkte visa er mina nagelprodukter och allt där till, hoppas ni gillar videon.Rainbow!

Testade min nya palett och jag är SÅÅ nöjd. Riktigt pigmenterade färger.Produkter:
Two faced shadow insurance
Nyx Jumbo milk pen
Sleekpaletten
Nyx Volume MascaraeBay VS. IRL - Sleek Acid PalettKostnad:
101:-
Denna produkt får:

Har sett denna pallett användas på flera tutorials på Youtube, och jag har varit så sugen på den så länge så jag införskaffa mig den. Har inte testat den ännu, men jag ger de ändå tre stjärnor då jag sett den användas på andra. Jag trodde dock de skulle vara aningens större än vad den är, men den funkar.

Bild från eBay

Mina bilder

Colour.

Fixade mina naglar igår, var sugen på att använda glitter så jag använde en gul o en turkos. Blev en rätt somrig-design mest för att jag sparar min idé om julnaglar till ja, julen! :)


Kanon ställe att ta kort på ens naglar är City Gross, haha. Mest för att dem har så sjukt stark belysning.
Söt som socker..

Idag åkte jag och hämtade hem denna lilla dam....
låt mig presentera...
SOCKER!
Midnight blue..

Gjorde förstärkning på en kompis idag, Maja. Och hon valde också det blå-svarta glittret som de tidigare tjejerna gjort. Riktigt populärt är det!
...18h kvar...

....
37h
kvar....och till vad får ni se på onsdag..French

Igår kom Sofia och fick sina naglar gjorda, hon valde helt vanliga franska. Då hon är e nagelbitare så förlängde vi hennes nagelbädd och det blev ju hur bra som helst"


eBay VS. IRL - Pensel

Kostnad: ca. 28:-

Denna produkt får:

Pensel får två stjärnor, enbart för att jag inte har testat den ännu. Dock gillar jag att det är trä-handtag och att den kom i ett skydd som man kan förvara penseln i senare. Jag får återkomma senare när jag testat den om den får en till stjärna eller inte.

Bild från eBay

Min bild
eBay VS. IRL - Paljetter

Kostnad: ca. 40:-
Denna produkt får:

Jag är toknöjd, fick precis samma färg på glittret som på deras bild och jag fick det dessutom riktigt snabbt levererat. Kommer absolut köpa detta igen!

Bild från eBay

Mina bilder
eBay VS. IRL - Olja

Kostnad: 70:- kronor

Denna produkt får:

Har använt dessa oljor förut och tycker dem är fantastiska, lätta att applicera och det gör att man använder dem mer än de som har samma flaska som nagellack. Plus att det kommer i massa olika dofter, så man kan variera sin doft - haha! Jag fick lite andra dofter än de på bilden - jag fick te.x. körsbär fast det inte finns med. Detta är dock inget som jag klagar på.

Bild från eBay..Mina bilder...

eBay VS. IRL - Akryl färgerKostnad:
ca. 50kr
Denna produkt får:


Vart riktigt besviken över dessa, först och främst var dem riktigt små och för det andra fick jag helt andra färger än dem på bilden. Som ni ser fick jag fem nyaser av rött och ingen brun eller ljusblå. Har mailat säljaren och hoppas på att få lösa det med dem, ingen större summa pengar det handlar om men känns surt ändå. Kommer troligen köpa dessa färger igen men från en annan säljare..Bild från eBay..Min bild...Visitkort

Har suttit och lekt med hur mitt visitkort kommer komma att se ut, och detta var det jag kom fram till. Över själva loggan - nailsNstuff - kommer det komma ett lager glans över. Alltså bara över själva loggan inte hela sidan. På så vis kommer den kännas lite högre än självaste arket i sig. Valde även att lägga in en QR-kod, denna kod kan man scanna med sin mobil som sedan tar en direkt till hemsidan utan att man själv behöver knappa in den!

Vad tycker ni? Kommentera gärna!

Framsida

Baksida

 

 
Cat-eyes

Sminkade en av mina bästa vänner förra veckan, Irena är en av mina försökskaniner. Väldigt nöjd med sminkningen blev både hon och jag!Använda produkter:
Two Face Shadow Insurance
Make Up Store - Fondation Olive.
NYX - Translucent powder
H&M - Bronzing powder
NYX - Eyebrown colour
NYX - Rouge
Manlypaletten - Brons, grå, gul/guld
H&M - Clear lip gloss.
NYX - Eye Doll Long Lash MascaraPojkflicka

Jag har alltid räknat mig själv som en pojkflicka, som hellre bygger koja med pojkarna på rasten än att leka mamma, pappa, barn med tjejkompisarna. Jag började sminka mig rätt sent, tror jag var 17, skulle fylla 18. Innan dess var det bara mascara som gällde. Nu på senare år har jag dock börjat intressera mig för smink och naglar, som ni redan vet. Jag älskar färger och det är väl det som lockar, tycker det blir en extra kick i vardagen! Dock anser jag mig inte vara superduktig, men jag anser mig vara på väg till att bli duktig iafl.

Så jag tänkte att jag kommer börja lägga upp de sminkningar jag kommer att göra, både på mig själv och andra. Jag brukar nämligen använda mina tjejkompisar som försökskaniner, och dem klagar faktiskt aldrig! :)Har använt:
Two Face Shadow Insurance
Manly-paletten - blå,rosa, gråsvart glitter
NYX - Baby Doll Mascara Volume
NYX - White Jumbo PencilGold

Idag kom Bella över för att fixa till sina naglar, jag fick helt fria händer så jag blandade till ett guldigt glitter. Valde som ni ser att göra franska med det glittret. Pimpade naglar ftw! :D
Säääljes-sålt

Glömde bort denna sist också. Ett övningshand i plast, böjbar. Har använt den någon enstaka gång men aldrig funnit något större nöje i den. Är du intresserad, buda ett pris på antonija.ereiz@nailsnstuff.se LYCKA TILL! :)
Frågor.

Jag har flyttat blogresponse rutan till menyn! Blåa rutan skickar er vidare till blogresponse där ni kan ställa frågor till mig. Förutom det får ni gärna maila in era frågor och funderingar till min på antonija.ereiz@nailsnstuff.se (ny mailadress).

Den blåa rutan längst till höger... :)

Dagens

Gjorde nya naglar idag, hade så mycket att välja på att fantasin bara dog ut och det blev ett par vanliga franska med paljetter vid den franska randen.

Testade OPI Makeover pink, gillar den skarpt!

Såhär ser nageln ut från sidan, inte tjock alls.

 
Utväxt

Bella skickade mig ett MMS på sina naglar, efter att jag bett henne då hon talade om att hennes naglar växt helt sjukt mycket. Och det har dem, riktigt kul att se att dem håller så pass länge. Lite släpp har hon, men det är inte så konstigt då Bella jobbar som frisör och då hennes händer är blöta eller fuktiga rätt ofta.

Snart är Bella hemma i Malmö igen och hon lovade mig åter igen fria händer! Yeaaay - me so happy!