Till Salu - samtliga saker är sålda!

Efter en rensning bland alla mina lådor med nagelsaker har jag hittat massa prylar som bara står och dammar. Som jag aldrig använt och troligen aldrig kommer använda men samtidigt känner att jag inte bara vill slänga bort.

Så jag tänkte att jag lägger ut dem här på bloggen till salu, hittar ni något ni finner intressant så hör av er till mig med ett pris som ni tycker är okej - så ska vi försöka fixa till en deal. Maila mig på nailsnstuff@hotmail.se !


Först ut har vi en dappen-dish. Har testat denna men kom fram till att jag gillade min befintliga mer.

Nail stickers...

Dual forms - återanvändningsbara

Guide-stickers för fransk manikyr. Ni får alla 7 förpackningarna.

Två övningsfingrar. en med nagel och en utan.

500st vita nageltippar.

500 st genomskinliga hela lösnaglar.

En tutorial bok med massa design tips och how-to.

 

Det var allt just nu. Hittar ni något intressant så maila mig med ett pris, så kollar jag upp frakten och prylen blir eran! :)
Utväxt

Idag träffade jag Irena, har inte träffat henne sen jag förstärkte hennes naglar. Vad kan det vara, cirka 2 veckor sedan. Jag tog kort på hennes naglar så att ni får se hur utväxten ser ut. Dem har hållt så otroligt bra och hon har vårdat dem som man ska. Dags för påfyllning snart minsann! Bilderna blev aningens mörka då vi satt på en uteservering runt midnatt.

Uväxt på ca. 2 mm.
Happy Halloweeeen!

Hoppas ni alla får en toppen Halloween, när ni nu kommer att fira den! Jag firade igår i form utav en läskig buktalar docka - lyckades rätt bra om jag får säga det själv! ;)
Dagens.

Tänkte visa hur mina naglar ser ut efter en viss tid, lite över en vecka. Dem är lite slitna då jag byggt andrs naglar och kommer lätt åt mina egna. Bilderna är tagna i dagsljud och utan blixt.
Förstärkning

Igår kom Elena till mig och gjorde en förstärkning, hon har väldigt sköra naglar som lätt bryts. Hon jobbar även varje dag vid en dator så långa naglar skulle bli jobbigt för henne. Det blev en förstärkning med den mörkblåa akrylen, och lite blommor på några naglar.

 

 
eBay VS. IRL - Glitter

Kostnad: ca. 350:-

Jag ger denna produkt: 
Jag är så jäkla nöjd över dessa glitter. 84 stycken olika för ca 350:- med frakt. Frakten är jag toknöjd med också, FedEx med leverans fram till dörren - kan det bli bättre än så? Jag kommer definitivt köpa dessa igen, när nu dessa tar slut.
Bilder från eBay
Mina bildereBay vs. IRL - TipparKostnad:
ca. 80:- för 500 st.

Jag ger denna produkt:

Anledningen till varför jag ger dessa tippar enbart två stjärnor är helt enkelt för att jag inte testat dem ännu. Har märkt att vissa tippar knäcks väldigt lätt, andra har svårt att få fäste och dylikt. När jag testar dem så kommer jag skriva vad jag tyckte.

Bild från eBay.

Tipparna IRL.
Midnight blue.

Igår kom en kär vän till mig för att få naglarna förstärkta, hon valde ett glitter som jag blandat till med svart akryl och blått glitter. Älskar denna midnattsblåa färg.

Suddig bild men här ser man hur mycket det faktiskt glittrar, jag blir kär! :)


Juicy

Idag kom en nybliven granne över till mig för att få sina naglar gjorda. Hon valde fade med ett gult glitter och lite olika fimo-skivor. Måste säga att det är så sjukt roligt att göra sådana naglar, önskar fler vågade sig på de! :)
Purple rain!

Gjorde nya naglar idag på mig själv. Blandade till detta glitter själv igår, en blandning av större mörklila glitter och finkorniga nyanser av lila glitter. Det glittrar i en härlig, blå-grön-lila färg!

Louise

Idag kom söta Louise hit och fick sina naglar gjorda. Första gången hon testar att förlänga naglarna, så lite press hade man på sig att det skulle bli bra. Och det blev det allt. Det blev ett par franska, med en silverig rand på vänster ringfinger.


eBay VS. IRL - Nagelfil


Kostnad: ca. 450:- inkl. frakt.

Länk till eBay och säljare:
Här!

Jag ger denna produkt:

Jag beställde en nagelfil från eBay och fick den häromdagen. Det kan vara det bästa köpet jag någonsin gjort, den är så gudomligt bra. Stark, snabb och lätt manövrerad. Fattar inte att jag väntade så länge med att beställa den. Jag tog bara bild på själva filen, och inte på alla bits man fick till. Den är absolut awesome!


Bilder från eBay
Mina bilder

eBay VS. IRL

Tänkte lite på de här med eBay, och att man inte alltid får saker som ser ut som på bilderna. Eller att man få saker som är tio gånger finare i verkligheten är på bild. Så jag kom på att jag ska starta en liten battle. Varje gång jag inhandlar något från ebay, kommer jag att publicera bilder från eBay plus mina egna på produkten. Så att ni som läsare kan se skillnaderna/likheterna och allt därtill.

Jag kommer även bedömma produkten med en, två eller tre stjänor. 

En stjärna kommer stå för att jag troligen inte kommer köpa denna produkt nå mer.

Två stjärnor står för att jag mycket möjligt kommer köpa denna produkt igen, om jag inte
hittar bättre.

Tre stjärnor kommer att stå för att jag ABSOLUT kommer köpa denna produkt igen eller att
jag starkt rekommenderar den!Uppfräschning.

Fräschade upp de naglar jag gjorde häromdagen med att fila bort den gamla top coaten och applicerade ny. Satte även en fjäril på vardera ringfinger och en liten blomma på vardera tumme. Lika stilrent som innan.