Black diamond

Gjorde ny design på mina naglar igår. Testade ett svart/blått glitter från EzFlow kitet och ett silverglitter från samma kit. Riktigt nöjd blev jag. Tycker det är läckert med mörk fransk manikyr, istället för de vita.

Utan olja..

Inoljade..
Birthday!

En nära vän till mig fyllde år för inte så länge sen, och presenter är så jäkla svårt och ibland rent av tråkigt. Så min present till henne (förutom två par örhängen), var fina glittriga sexiga naglar. Hon fick välja helt fritt, och hon valde ett rött glitter med lite större paljetter i.Outstanding

Gjorde om mina naglar idag. De andra började kännas gamla på nå vis, jag testade CND-warm pink och jag är kär. En perfekt rosa för dem flesta hudtyperna. CND-neutral pink är bra för dem som har rätt ljus hy. Som ni ser gjorde jag vanliga franska igen, jag valde denna igen för att just testa CND pulvret. På ringfingrarna tog jag dock ett glitter ur EzFlow-kitet.

Inoljade samt ljus från badrumslampan..


Ej inoljade i dagsljus..

Inoljade, kökslampans ljus..
NYX

Började sina på lite smink här hemma så jag beställde lite från NYX. Tre olika mascaror och fem olika rouge, har inte namnen tillgängliga just nu. Men kan fixa ifall det är superviktigt för någon! Beställde dem från en säljare på eBay, bara att söka på NYX så kommer massvis med resultat upp.

LongLash, Volume och Waterproof
Underbara färgerCND

Mamma och pappa är på besök nu här hos mig i Malmö, och jag passade på att göra mammas naglar. Använde mig utav CND - Neutral pink och CND - Iridescent glitter. Vi körde på kortare, kantiga naglar, mamma brukar annars ha rundade naglar. Samt att jag byggde dem med tippar, då mor klippt ner sina naglar hel.
Re-do..

Ska på bröllop imorgon så gjorde om designen på mina naglar idag. Samt att jag fyllde på den lilla utväxt som fanns. Gjorde små hjärtan på varje finger med små paljetter i gammel-rosa.

jPaket - nailsupplies.us

Beställde lite prover från nailsupplies.us för cirka en vecka sen, och fick paketet igår. Beställde lite makeover akryl från olika märken för jag vill testa vilken som passar mina kunder bäst, därför beställde jag 22g/20g burkar. Vill inte göra samma misstag som med NSI - Masque Pink, då jag beställde två stora burkar och dem passar f*n ingens hudfärg. Kommer beställa större burk av den som används mest senare.

Såhär ser en - small rate box ut..


Öppnat paket...


Från vänster: CND Iridescent Glitter, OPI - Makeover Pink, CND Neutral Pink och CDN Warm Pink


Och en olja från CND, den har en annorlunda doft som jag inte kan sätta fingret på vad det luktar.. Typ mandel?French purple..

Jag är ledsen för att  jag inte uppdaterar min blogg lika mycket som förut, men är delaktig i årets nollning som fadder och det har tagit i princip all ledig tid. Igår hann jag göra nya naglar på mig själv och det blev franska igen, med lite lila fyrkantigt glitter.