Ang. Tävling..

Just ja, du behöver inte ha en blogg för att vara med och tävla. Räcker med en "like" på Facebook, om du har en sådan! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Black

Glömde visst dela med mej utav mina senaste naglar.. för sakens skull valde jag lite kortare naglar denna gången. Då jag har märkt att oavsett om jag vill ha långa och tycker det är snyggt, så måste jag anpassa längden till mitt liv och sysslor... Och denna längden är kanon! :)
 Glöm inte..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Är ni sjuka eller vad är de som händer, knappt några frågor och knappt några som är med i tävlingen/utlottningen. KOM IGEN NU!! :))Hejhallå!

Vill göra er medvetna om att jag snart börjar skolan igen,.. Högskola i ytterligare tre år. Så bloggen kan bli lite lidande nu under hösten då jag ska kämpa igenom mina kurser i skolan SAMT skriva klart mitt examensarbete.
 
Men jag ska göra det bästa av situationen! Och för att göra denna dagen lite bättre tänkte jag sätta igång en liten frågestund, jag har sällan dem. Så ställ vilka frågor ni vill!!
 
STÄLL FRÅGOR FÖR BÖVELEN! :)TÄVLING!!

Nu kör vi en liten tävling!
 
För att delta:
 • Kommentera detta inlägg, glöm inte att lämna mailadress så jag kan nå er.
 • Gilla gärna nailsNstuff på Facebook.
 • Dela tävlingen på din blogg.
 • Tävlingsbloggar uteslutes direkt.
 • Tävlingen avslutas den 31 augusti!
 
Detta kan du vinna..
 • Nagelbands olja
 • Stämpelbricka
 • Inprint-cirkel
 • Glitterblandning: små hexagoner
 • NAIO's acrylglitter: Disco Diva
 • Mylarflakes: Lavendel och röd
 • Snäckskal: Magenta och rosa
 
 Flash Neon

Som jag berättade innan testade jag ju NAIO's neon akryler, men jag kände att jag ville testa ett annat märke också. Dock är neon akryler otroligt svårt att hitta, men skam den som gav sig. Jag hittade dessa från Mia Secret och ska testa dem inom en snart framtid. Det unika med dessa är att de lyser i blacklight, alltså disco-ljus. Man får nog ta sig ut på en svängom och testa om de faktiskt fungerar....vore jäkligt häftigt!
 
 Tyll

Jag har fått tag på lite tyll i tre olika färger; vit, svart och hot pink. Men jag har allt för mycket. Så om någon är intresserad av att köpa lite så kontakta mig bara! Blir att man får betala en liten slant bara, strax under 20:- inklusive frakt.
 
Vad kan man göra med tyll då? Istället för att skriva med ord, så tänkte jag att jag kan lägga upp lite videon istället!
 
 
 Red hot

Har haft idén för dessa i huvudet ett tag och idag kom äntligen Bella till mig för att få ett par naglar. Och som vanligt, fick jag göra precis vad jag ville. Tog tillfället i akt och såhär blev resultatet. Vad tycker ni?
 
Rött glitter med guldigt shimmer i som jag blandat själv, röda mylar flakes och konad stämpling med bricka M57.
Detta är ett exempel på vad man kan göra med mylar flakes, jag måste helt klart börja använda dessa oftare, de är helt underbara i hur de skiftar i färg beroende på ljuset.
 
 Mermaid nails

Idag kom söta Helen för naglar, hon visste att hon ville ha färggranna. Så hon valde ut sina favoritfärger..
 Till SALU! #2

Glömde vissa saker!
 
 Till SALU!

SÄLJES!!
 Facebook!

Jag håller precis på att lägga upp bilder på allt jag vill bli av med på Facebook. Vissa saker är gratis mot att man betalar frakt och andra kostar någon krona. Sen finns de annat jag visat här på bloggen som jag sänkt priset. Enbart för att jag vill bli av med sakerna..
 
Gör snart ett inlägg här med alla prylarna också...
 
 
Först till kvarn!Karin!

Karin har varit en trogen besökare hos mig denna sommar, hon gick från franska till detta. Kommer sakna hennes besök! Detta är resultatet efter igår.
 Stiletto

Mina nya..
 
 Rosa

Var dags för nya på mor, förstärka med heltäckande rosa..
 NSI - Nuture Oil

NSI Nuture Oil
 
 • Innehåller fem uppmjukande medel; Jojoba, soyaböna, vetegroddar, druvfröolja och safflor.
 • Innehåller vitamin C och E.
 • Hjälper till att förlänga livstiden på nagelförlängningar .
 • Ger nagelbanden näring och hjälper till vid cellförnyelse.
 • Mjuk druvdoft.

 
Ang. Uv-lack.

Ni som har mailat och kommenterat angående uv-lacken, jag har återkommit till alla er. Lacken finns fortfarande kvar och det är först till kvarn som gäller!
 
Och för att besvara en fråga: Ja, man måste ha en uv-lampa för att lacken ska stelna!
 
 
Lyckat till! :)Change color..?

Ni nagellacks-freak, har ni någonsin testat dessa nagellack från Mia Secret? De ska tydligen ändra färg beroende på om man är varm eller kall i kroppen, de byter även färg om man har händerna i vatten med olika temperatur.
 
Har ni detta nagellack, så visa gärna bilder! Vore kul att se om det faktiskt funkar. :)
 Idé

Jag testade att bygga med form på mig själv. Fann det otroligt svårt och inget jag kommer prova igen inom en snar framtid. Fick ingen kontroll på tjockleken alls, ja svårt var det helt enkelt. Såhär såg den jag testade ut, klassiska fruktnaglar.
Uv-nagellack

Säljer härmed mina uv-nagellack, eftersom jag enbart testat dem och därefter har de bara stått och samlat damm. Säljer hela kitet tillsammans, det innehåller; fondation (bas), top coat, neon aprikos/rosa, svart, vit, glittrig röd, och svärmors rosa.
 
Kontakta mig för prisinfo!
 Start-kit?!?!?

Fick en väldigt intressant kommentar som förfrågade om jag kunde göra ett inlägg om vad man behöver och inte behöver när man vill börja pyssla med naglar. Detta är i sig en svår fråga, då det varierar på om man ska bygga på sig själv, på vänner eller så småningom gå en utbildning. Samt att alla vill olika, så istället för att besvara den, för den är omöjlig att besvara just nu.
 
Så tänkte jag dela med mig av vart ni kan hitta bra start-kit av kända märken, samt hur mycket det kostar tillsammans med frakt. Jag kommer presentera för er start-kit som kanske kommer vara lite dyrare än andra, men jag kommer att leta efter kit som innehåller så mycket produter som möjligt. Detta för att ni inte ska behöva handla från fem olika ställen, till en början.
 
Jag kommer även att presentera det man kan finna på eBay, och inte nailsupplies.us och liknande. Detta då ni är garanterade en säkerhet via eBay, ifall varan skulle vara skadad eller liknande. Så ni kanske kommer kunna hitta samma kit fast billigare på nailsupplies.us etc, men ha i åtanke att det inte alltid går att välja det billigaste fraktsättet, fast det finns med på alternativen.
 
-------------------------------------------
 
Ha i åtanke att priset kan variera från det jag skriver och när du köper produkten,
då dollarn rör sig ständigt.
 
-------------------------------------------
 
Först ut är detta kit från NSI, innehållet så gott som allting man behöver ha. Från pensel, till filar, till tippar. Samt att i detta kit får ni mycket produkter som kommer räcka ett bra tag. På eBay kostar detta kit cirka 1150:- inklusive frakt. LÄNK till produkten: NSI KIT
 
Nästa märke ut är CND, innehåller rätt mycket produkter det också. Dock inte lika mycket som NSIs KIT. Jag har testat lite akryl från CND och det är riktigt bra, vid ett tillfälle tänkte jag välja CND framför NSI. Då CND förnärvarande utvecklas lite mer. Detta kit är billigare än det från NSI, men enskilda produkter är däremot dyrare än NSI. På eBay kostar etta kit cirka 1020:- inklusive frakt. LÄNK till produkten: CND KIT
 
 
Det sista märket ut är EzFlow. Detta kit innehåller bra mycket produkter, som även de kommer vara ett bra tag. Jag har testat några glitterakryl från EzFlow, vilka fungerar bra. Men övrigt kan jag inte yttra mig om märket. På eBay kostar detta kit cirka 1150:-. LÄNK till produkt: EzFlow Kit
 
 
-------------------------------------------
Det finns säkert andra märken ni finner intressanta, jag har dock valt att ha med de tre mest kända märkena. Jag har även valt att exkludera OPI då det är svårt att få tag på deras akryler, eller så har jag inte hittat några bra sidor. I vilket fall, detta är vad jag rekommenderar. Lycka till! :)
 
 
 Garderobsrensning....ish!

Dessa burkar vill jag också bli av med, har flera stycken och dessa står bara. De cirka fyra centimeter höga.
 
Säljes för 10kr styck.
 
50kr för dappen dishen
 Garderobsrensning....ish!

Har lite saker jag vill göra mig av med, som mest står och samlar damm. Kommer göra lite inlägg successivt över vad jag vill göra mig av med, är ni intresserade - maila/kommentera.
 Min resa med naglar...

Detta är hur jag började pyssla och hålla på med naglar, tänkte ha en liten sagostund och berätta hur allt starta.
 
Jag börjde hålla på med naglar för nästan precis två år sedan, kollade runt på nätet lite och surfade en hel del på Tradera. Först började jag med hela lösnaglar, att måla dem och designa och såvidare. Men jag var inte nöjd, ville lära mig mer. Så jag köpte mig ett kit, ett skitdåligt kit från Tradera som jag betalade upp mot 300kronor för. Samma kit kostar typ 50kronor på eBay... Det gick väl rätt bra med det kitet, trots den usla kvaliteten. Men mina naglar tog rätt mycket stryk och förlängningen blev gul. Jag ledsnade rätt rejält och gick tillbaka till att greja med hela lösnaglar. Men min själ fick ingen ro, så jag tog kontakt med Sara (Lackat.blogg.se) och frågade vart hon köpte sitt OPI-kit. Hon introducera mig för Transdesign.com och jag var fast. Under all denna tid la jag ner mycket tid på att läsa på om naglar, kolla olika forum, googla-söka, ja allt! För att lära mig, mycket tid spenderades på Youtube. Samtidigt som jag börja vänja mig vid Youtube (som jag avskydde förut), så började jag lära mig eBay.
 
För ett år sen tog jag beslutet att byta från OPI till NSI, då jag inte riktigt kom så bra överens med OPI. Tur var detta då OPI är riktigt svårt att få tag i nu. Jag sparade ihop en del (EN HEL DEL) pengar och vips, var allt utbytt. Först gjorde jag bara naglar på mig själv och på min söta mor som ställde upp. Så småningom började jag göra på vänners naglar för en otroligt liten slant, en slant som inte ens täckte kostnaden. Detta fortskred och nu är jag här, har en del tjejer som kommer och gör naglar frekvent.
 
För att klargöra så började jag aldrig hålla på med naglar för att tjäna några enorma pengar eller få massvis med kunder, jag började med det för att jag avskydde mina egna, då jag var nagelbitare. När jag köper något nytt glitter, färg eller liknande så köper jag det åt mig själv först och främst. Sen att andra tillåter mig att göra naglar på dem, är för mig, en extra bonus - en helt underbar bonus. Älskar färg och glitter och älskar att skapa skönhet med mina händer. Samt att det är en otroligt känsla att få någon annan nöjd och glad, främst nagelbitare då jag vet vilken pina det kan vara.
 
Jag har lite planer på att skriva lite längre inlägg ibland för att just klargöra vissa gråzoner. Få er att förstå hur saker och ting faktiskt är, bakom alla bilder, alla inköp och dylikt.
 
Planerade inlägg: Klargörandet av gråzoner, inköp på eBay, inköp på Tradera, inköp på Trandesign/Nailsupplies, Hur får/har man råd?....
 
Dela förövrigt jättegärna med er av eran historia, hur började ni med naglar? Vad tände eran låga? :)Förstärkning

Igår kom en arbetskollega tillbaka för att ta bort de hon hade på och göra nya. Hennes egna hade växt ut så mycket och hon ville förstärka dem, då hon älskar lila blev det denna holografiska som glittrar helt otroligt.