Shopping for you

C-uppsats o allt därtill tar mycket tid, men idag ska jag unna mig med lite annat..

Alla ni som läser min sida är ju självfallet intresserade av naglar, så jag tänkte rada upp några hemsidor där ni kan handla nagelprylar. Vissa kanske ni känner igen och andra inte. Och om jag missar någon sida som ni vet om, så får ni jättegärna kommentera det! :)

Samt att jag kommer rada upp två av de utländska sidor som jag använder, dem förutom Nelly.se är de enda jag använder mig utav.

Svenska sidor
(Klicka på loggan för att komma till sidan)

: Nelly har inte bara kläder, utan även nagellack, konadplattor och speciallack (det är från dem jag köpt mina Konad-prylar).


: Hos Melba hittar du nageldekorationer, nagellack och diverse verktyg för nail art. Jag hade gärna velat se lite billigare priset hos dem, tycker det är FÖR dyrt.

: Nagelgiganten har allt, akryl, gel och nageldekorationer. Jag har handlat hos dem en gång och kommer troligen inte göra det igen. Tycker även dem tar överpriser och tar betalt för både frakt och leverans. Men ska man handla en större mängd och vill handla från en svensk sida så är den bra.

: Likt Nelly har Fairy Nails Konadplattor och speciallack och massa nageldekorationer. Och deras priser är fullt överkomliga. Jag har aldrig handlat hos dem men om jag skulle vara tvungen att handla hos en svensk-leverantör av nageldekorationer så skulle dem vara mitt första val.

: Stött på denna sidan nyligen, har aldrig handlat hos dem och vet inte om det är möjligt att göra det som privatperson. Har mailat dem angående denna frågan och jag återkommer så fort jag fått svar. Men dem erbjuder allt från akryl till nageldekorationer till nagellack. Kan mycket möjligt vara att man får köpa dekorationer och nagellack men inte akryl o dylikt.

: Maros har samma ägare som Nagelbilder.se. Jag har aldrig handlat från dem men tycker dem verkar ha helt okej priser och vad jag ser på sidan så kan man som privatperson handla allt hos dem (med reservation att jag kan ha fel).


Utländska sidor
(Som jag använder)
: Min favoritsida, denna har allt. Och jag behöver nog inte förklara den ytterligare!

: När jag handlar akryl och dylikt så handlar jag från denna sidan, oftast väntar jag med att göra en större order då frakten är rätt dyr. Men dem har verkligen allt och till fullt förståerliga priset. Ni som pysslar med OPI så har dem tagit bort OPI från sitt utbud, och då menar jag akrylprodukter. Lack från OPI hittar ni (nog) där. Transdesign.com och Nailsupplies.us är samma företag, och deras kundtjänstnummer går till båda företagen. Så jag tänker inte rada upp transdesign.Om ni undrar något så var inte rädd med att fråga, jag svarar på ALLA frågor jag får!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback