DIY - Sminkpalett

Jag har länge tänkt att depotta mina ögonskuggor och sätta samman alla i en palett, alltså ta ur dem ur sin originalförpackning. Idag tog jag tag i det och åkte till stan för att handla lite på Panduro, vad köpte jag? Jag köpte två magnetplattor, samt magnettejp. De genomskinliga fodralet har jag sparat sen min mobila internet blev levererat i det, så tror inte det går att få tag i annars.

Hur gjorde jag för att gå ut dem? Det visar denna tjejen i denna viden -> LÄNK . Magnetplattorna är självhäftande på ena sidan så den klippte jag till rätt storlek och satte i. Sedan depotta jag ögonskuggorna och klistrade på en liten bit av magnettejpen på baksidan - de som stack ut av tejpen klippte jag av. Man kan välja att limma dit sina ögonskuggor bara, men nackdelen då är om de tar slut så sitter den fast. Med magneter så kan du flytta runt och ändra på palett hur många gånger som helst.

Jag använde en skalpell för att ta loss de försiktigt, tillsammans med en pincett.

Blev lite dammigt till slut. Samt så var tanken att bara göra ena sidan till palett, men denna plastbox var lite tjockare så jag använde båda sidorna.

Som ni ser blev vissa skuggor lite skadade när jag slant med handen, men den risken får man ta. Slutade även med att jag depotta mina NYX-rouger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback