Veckans VILL HA!

Vill ha, vill ha, vill ha.. Dock är den intill exakt som den jag har nu, samt att den jag har nu kostar det halva.
 Order

Har precis lagt en order hos Nailsupplies.us på några hundra dollar, vill ni ha en film när jag mottagit paketet? En liten "haul"? :)Neon regnbåge

Jag tröttnar rätt snabbt på en design och/eller vill testa något nytt. Dessa gjorde jag igår, färgerna är från NAIO. Lite svårtjobbade då akrylen nästan är för fin för att vätskan ska kunna plocka upp den. Den har en konsistens som liknar mjöl.
 Utlottning!

I dragningen blev JULIA INGVARSSON vinnaren! 
 
 
Har kontaktat dig Julia, återkom med dina uppgifter!
 
:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Brush cleaner - Penselrengörning

Detta är en recension återigen, har sett att ni finner dem rätt intressanta så jag kör på så fort jag hittar något att rencensera och jämföra.
På eBay kostar denna brush cleaner ca. 22dollar med frakt för 120ml.
 
Idag tänkte jag prata lite om penselrengörare för rengörning och borttagning av akryl som stelnat i penseln. Jag har testat fem olika och dessa kommer jag att ta upp. Första som jag testade kom med i mitt första akrylkit och var från OPI. Denna brush cleaner är toppen, jag har inte funnit den skadlig mot penseln eller stråna och den luktar gott. Tillskillnad från vissa andra. Det jag gillar med denna produkt är att de kommer i en glasflaska, så man ser hur mycket man har kvar och om det kommit in något i den. Men kortfattat så rekommenderar jag denna starkt!
 
På nailsupplies.us kostar denna brush cleaner ca. 4dollar UTAN frakt för 45ml.
Surfar man runt på nailsupplies.us så kommer man stöta på ett märke som heter Instant Nails, och som är ett budget märke som inte alls kostar så mycket. Jag köpte en liten flaska första gången jag handla från dem, och jag måste säga att denna brush cleaner är en av mina favoriter om inte min favorit. Den luktade underbart samt att den behandla penseln helt otroligt, minns jag inte helt fel innehåller den något som är bra för penslarna, något extra bra. På nailsupplies.us finns denna brush cleaner i olika storlekar, den minsta kommer i en liten burk med lock som är perfekt för att göra rent penseln i, där har de verkligen tänkt till. Denna rekommenderar jag!
 
På eBay kostar denna brush cleaner ca. 12dollar med frakt för 118ml.
 
 Den andra penselrengöraren jag testade var denna från EzFlow. Denna blev jag så otroligt besviken på, den innehåller typ enbart aceton. Vilket är skadligt för samtliga penslar, speciellt de som har äkta strån. Och kan få vissa syntet penslar att smälta samman. Jag tror dock jag blev lite lurad på denna produkten, då det inte fanns något plasthöje eller liknande runt locket. Vilket det funnits på alla andra. Jag testade till och med att ta bort nagellack med denna brush cleaner och nagellacket försvann direkt, vilket inte ska vara möjligt. Har någon annan testat denna och finner att det jag säger inte alls stämmer in så snälla maila eller kommentera mig. Jag vill veta! Men just nu, men min erfarenhet, rekommenderar jag inte denna alls!
 
På eBay kostar denna brush cleaner ca. 4dollar med frakt för 120ml.
 
Jag brukar inte köpa budget produkter som kan skada mina verktyg, men i detta fall gjorde jag ett undan tag. Jag var i desperat behov av rengörare och min studentbudget gjorde det lite knapert. Denna produkt är väldigt konstig, den luktade som en riktig rengörare men den skadade min pensel rätt ordentligt. Samt att när jag hällt ut den i den behållare som jag har rengörare i, så dunsta den efter bara några timmar. Vilket ingen av de andra gjorde. Så tydligen måste denna ha innehållt väldigt mycket alkohol, vilket även förklarar att den skada min pensel. Oavsett hur snåla och fattiga ni är, köp inte denna produkt, den kommer skada era verktyg. Bli inte lockade utav de billiga priset!
 
På eBay kostar denna brush cleaner ca. 16dollar med frakt för 118ml.
 
Den brush cleaner jag för närvarande använder är denna från NSI, som är av samma märke som resterande av mina produkter. Hittills tycker jag att denna är okej, dock inte min favorit. Jag tycker de kunde gjort något åt lukten, dock behandlar den penseln väl och får samtidigt bort akryl som torkat/fastnar bland stråna. Storleken på flaskan är helt okej, då man kan låta pensel ligga i ett tag för att verkligen få bort akrylet. Dock måste man vara medveten om att vätskan kan förstöra fästet där stråna sitter. Det jag märkt av denna brush cleaner är att det är lätt att forma penseln efter att man gjort rent den i vätskan, den får tillbaka sin fina form och glans. Rekommenderar denna.
 
 
SLUTSATS: Ska jag välja en av dessa skulle jag valt den brush cleaner från Instant Nails, tätt följ av den från OPI. NSI skulle ha legat på andra plats om den bara hade en annan lukt.
 
KOMMENTAR: Har ni testat dessa och håller med/inte håller med så kommentera gärna. Jag vill veta vad ni tycker. Samt kommentera och berätta gärna vilka ni använt/använder! :)
 Förstärkning

Dessa blev det i helgen också, förstärkning på egen nagel.
 
 Förstärkning

Idag gjorde jag om mors naglar, eftersom vi hållt på rätt mycket hemma med renovering, målning och trädgårdsarbete så blev hennes naglar rätt slitna. Tog bort 90% av akrylet och förstärkte hennes egna med detta fantastiska glitter som jag blandade ihop. Superfint, vad tycker ni? :)
 
 Grattis!

JENNIE P!
 
Du har vunnit hjulet med stenar, jag har mailat dig. Återkom så fort du kan.
 
 :)Utlottning!

Vi kör en kortare utlottning av ett akrylglitter från NAIO! Kommer med störst sannolikhet att frakta detta glitter i en liten zip-bag, då locket på detta glitter inte går att skruva fast ordentligt!
 
  • För att delta behöver du bara kommentera detta inlägg, kom ihåg att lämna mailadress!
  • Avslutar denna utloggning 28e Juli
  • Svarar inte vinnaren inom 48h, väljer jag en ny.Franska

Igår blev det ett par franska också..
 
 Vi ska dansa i NEON!

Mina nya naglar..
 
 Wedding-tajmu!

Gjorde mina första brudnaglar, Emina som naglar sitter på, ska gifta sig på lördag. Lycka till! :)
 Ang. Facebook

Som många av er så kan man gilla bloggen på Facebook, vilket kan vara ytterligare ett sätt för mig att nå ut till er. Dock vill jag styla om den sidan till en sida där NI och JAG lägger upp saker angående naglar. Låt säga att ni hittar någon riktigt grym nagelvideo som ni vill dela med er till MIG och till ANDRA, så posta den där. Eller låt säga att ni gör någon häftig nageldesign och vill visa, posta den där.
 
För att komma till sidan kan ni klicka på knappen F som finns i menyn till höger.
 
 
Så snälla snälla snälla rara söta ni, posta en massa! :)Hej!

Hej flickor!
 
Det är inte alltid som jag delar med mig av något personligt här som inte är kopplat till naglar eller skönhet. Men nu tänkte jag det. Som några av er vet har jag nu denna våren avslutat en högskoleutbildning, där jag har pluggat till Produktionsledare - Media. Det enda jag har kvar här är presentation av mitt examensjobb som kommer ske i januari.
 
Till hösten sökte jag lite kurser men även till Kriminologiprogrammet i Malmö, vilket jag aldrig trodde att jag skulle komma in. Då menar jag ALDRIG - men igår fick jag chocken, jag blev antagen!! Och börjar skola återigen den 3e september. Jag ser fram emot detta samtidigt som jag ser det som en utmaning, det är trots allt ytterligare tre år på högskola. Men varför stressa ut i arbetslivet? Man ska ändå jobba resten av sitt liv. :)
 
Det tar mycket för chocka mig, men igår.. vad jag mållös! :) Jag önskar er en fortsatt underbar dag!Tinkelbell

Mors nya naglar, hon hade en otrolig utväxt. Så det fixade vi, resultatet blev dessa ministilettos. Tycker det är mycket snyggare med dessa än mer rundade då dessa ger en illusion om längre fingrar.
Lilac

Dessa sköningar blev det igår, börjar få in rytmen för pinchning också. Gör det intill på varje kund nu. Övning ger färdighet. Dock skulle jag vilja ha en bättre pinching-tool än den jag har nu. Men det får komma sen.
 
Dessa sötnosar sitter på en arbetskollega till mig, hon älskar lila - vem gör inte?
 
 
 P.S

Angående tävlingen, glöm inte att lämna mailadress eller liknande där jag kan nå er! Utan denna blir ert deltagande ogiltigt!Tävling!

Då kör vi igång en liten tävling, denna gång kan man vinna ett hjul med rhinestones i olika färger. Perfekt att dekorera nail-arten med!

 Tävlingsregler;

• För att delta behöver du bara kommentera detta inlägg och berätta vad för hobby du har.

• Dela gärna tävlingen på din egna blogg - dock inget krav.

• Tävlingen avslutas den 22a Juli.

• Svarar inte vinnaren inom 48h, väljer jag en ny.
Glossybox - Juni

Glossybozen för Junimånad var suverän.. mitt innehåll..
 Naked 2

Titta vad som trilla ner i posten häromdagen, ..unnade mig något extra! :)
 French

Ännu ett par franska ..
 
 Lips

Applicera läppstift och sedan någon häftig ögonskugga, för att skapa otroliga dimensioner. Här har jag haft på ett rött läppstift, vinröd skugga och svart skugga längre in. Häftigt va!
 
 
 Tips

Bland de glitter och dekorationer jag säljer finns det hjärtan och stjärnor, här är en design på vad man kan göra med dessa på naglar.
 Önsketing

Tänkte införa något nytt här på bloggen, en liten form av önskelista - men istället ETT/EN produkt eller något liknande som jag hemskt gärna skulle vilja ha. Jag kommer lägga ut ett ting i veckan och varför inte börja direkt?
 
Jag har suktat på detta kit från NSI riiiktigt länge - Technailcolor-, det är ett kit med massa olika färger. Inte många säljare som säljer den och de som säljer, ja dem säljer den inte billigt. Men känner jag mig själv rätt så kommer den vara i mina ägor väldigt snart. Den som spar, HON...köper nagelsaker! :)
 eBay VS. IRL

Ja nu åter till penslarna jag pratade om för några dagar sen. Jag har nu öppnat ett case mot säljaren då denne påstår fortfarande att penslarna är i äkta sable. Vilket de inte alls är och jag blev så irriterad att jag skickade säljaren en bild på en äkta pensel och hans oäkta,..
 
Titta här bara..
 
Penseln längst upp är äkta, det kan ni se i strånas tjocklek samt i toningen de skapar tillsammans. Penseln under är den oäkta, där ser ni att samtliga strån är identiska och har en konstgjord färg - helt enkelt syntetborste. Vi får se om säljaren ångrar sig sedan och ger mig rätt!
 French to Champange

Idag kom söta Karin förbi för att fixa hennes naglar igen, sist blev det ett par franska men denna gången blev det dessa härligheter i champange. Detta glitter är super som övergång från franska till glitter, då det är rätt milt och passar de flesta.
 eBay VS. IRL

Fick mina Swarovski-kristaller häromdagen och äntligen en seriös och snabb säljare. Jag fick paketet efter 6dagar, en fröjd. Och titta bara hur otroligt fina kristallera är! Wow säger jag bara, blir mer shopping därifrån inom en snar framtid.
 
Bild på eBay..
 
 
Bild på stenarna IRL