Glitter till folket!

Här kommer bilder på glittret - först till kvarn...får massa glitter? ;)
 
Pris:
Tinsel: 20:-
Snäckskal: 25:-
Stora/små hexagon: 25:-
Småkornigt: 25:-
Mylarflakes: 25:-
Stjärnor/hjärtan: 30:-
 
Frakt tillkommer på 30:-/45:- beroende på hur många som köps.
Maila vid intresse - för till kvarn gäller!
 
1. Rosa snäckskal
2. Rosa (neonig) mylarflakes
3. Rosa hjärtan
4. Turkost snäckskal
5. Ljusblått snäckskal
6. Ljusblå mylarflakes
7. Ljusblåa stjärnor
8. Blå mylarflakes
9. Orange hjärtan
10. Orange stora hexagon
11. Orange snäckskal
12. Orange tinsel
13: Orange mylarflakes
14. Silvriga stora hexagon
15. Silver tinsel
16. Silver mylarflakes
17. Silvriga hjärtan
18. Gula stora hexagon
19. Gula stjärnor
20. Elfenbenvitt snäckskal
21. Vita stjärnor
22. Röda stora hexagon
23. Röda stjärnor
24. Rött mylarflakes
25. Svart snäckskal
26. Svarta små hexagon
27. Lavendelila stjärnor
28. Lila snäcksal
29. Ljuslila mylarflakes
30-31. Magenta snäcksal
32. Fuchsia snäckskal
33. Fuchsia hjärtan
34. Fushia snäckskal
35. Champangeguldigt tinsel
36. Guldiga hjärtan
37. Guldiga stora hexagon
38. Guldiga mylarflakes
39. Ljusgröna hjärtan
40. Gröna stora hexagon
41. Grönt snäckskal
42. Grönturkosa mylarflakes
43. Ljusgrön (neonig) tinsel
44. Grönt pulverglitter
45. Mörkgröna småa hexagon
 
 
 
 
 
 
 Nagelbitare

Nu har det gått några veckor sedan jag hjälpte tjejen som bet så hemskt på sina naglar. Nu har hennes egna växt ut såpass mycket och såhär såg utväxten ut häromdagen. Hon smsade mig och ville veta hur man tog bort akrylen och efter mina direktiv så gick det smärtfritt.
 
Nu håller vi tummarna på att hon verkligen kan sluta bita utan att ha förstärkning på. Jag vet att det är riktigt svårt - men skam den som ger sig!
 
 
Utväxten...
 
 
Naglarna under.. och kolla nagelbanden, de har reparerat sig något otroligt!
 
Så här såg de ut för lite över en månad sen, minns ni?
 
 Lilac

Dessa gjorde jag häromdagen,.. fjärde gången jag bygger naglar på denne damen och designen är aldrig densamma enbart färgen. Hon ääääälskar nämligen färgen lila! :)
 
 3D-Art

Surfade runt på nätet och hittade denna bild, är lite osäker på vart jag hittade den, men vet att det är en nagelteknolog som bor i Sverige. Kolla vilket arbete. Detta är så snyggt att jag,..blir mållös! WOW!
 Vaf*n!

Jag har alltid sagt att penslar från eBay är skit, om man inte köper något märke typ - CND, NSI, Tammy Taylor och liknande. Men jag tänkte, jag testar att köpa ett par från säljaren beauties_factory, dem brukar ju vara seriösa. Penslarna såg schyssta ut på bild och var dyrare än de övriga. Så fick jag dem igår, så j*vla besviken. Stråna är konstgjorda och av plast. Så ett tips - köp ALDRIG penslar från eBay, gå hellre till en konstnärshandel och köp, kostar kanske dubbla men de har dubbel livslängd.Säljes

Hur många av er använder EzFlow? Jag har en burk 28g EzFlow CoverPink som jag inte längre behöver, har testat den en gång. Så burken är fortfarande överfull. Hos mig står den bara och den kommer komma till bättre användning hos någon annan. Maila mig vid intresse! :)
 Nailpure Plus

Något jag använder vid varje set naglar är NSI NailPure Plus. Den rengör nagelplattan och förhindrar lyft, denna applicerar jag innan primer. NailPure Plus förhindrar även att bakterier får fäste vilket kan skapa infektioner. Jag har haft en liten burk rätt länge men det går åt. Hittade äntligen en säljare på eBay som sålde det till ett helt okej pris. Så jag haffade mig en, dock blev frakten dyrare än själva produkten :(. Men den smällen får man ta.
 Natural

Mamma ville ha rätt neutrala naglar, dessa fick hon. Jag testade mitt tyll på en nagel - är väl inte helnöjd direkt. Lättare med solida färger än glitter tror jag.
 
 Nagelbitare

Jag såg i en video för några dagar sen att ett bra hjälpmedel mot nagelbitning är "Cherry Plum Extract", med andra ord körsbärsplommon-extrakt. Vilket kommer i en liten flaska med pipett som man använder för att droppa några droppar i munnen. Alltså inget man har på själva naglarna utan i mun,..hmm. Intressant - någon av er som testat detta? Jag undrar hur det smakar,...
 
 Hmm!

Har sett en del bloggar som klagar på blogg.se nya design och plattform. Jag måste dock säga att den är helt fantastik jämfört med den gamla. Uppladdningen av bilder är suverän, jag menar drap-n-drop funktion är hur bra som helst. Plus att man kan välja flera bilder samtidigt för uppladdning - TACK SÄGER JAG BARA!!
 
Sen att man direkt kan besvara läsares kommentarer gör det massa så mycket lättare. Man kommer bort från andra sidor som tillexempel blogrespons.
 
Kort sagt är interaktiviteten mycket bättre nu och kontrollen, så ni som funderar på att börja blogga - bli inte rädad för blogg-se. Det är faktiskt riktigt bra! :)Favorit nagellack

Jag är som känt ingen större fan av nagellack, tycker mina tjockisfingrar blir desto tjockare med nagellack. Haha! Men trots detta har jag ett favoritmärke - Color Club. Jag finner detta märke otroligt bra, de färgerna jag har stämmer alla överens med hur de ser ut på naglar och i flaska. Det chippar inte allt för lätt, håller länge och torkar fort. Penseln är av det tunnare laget och passar mig som har rätt korta nagelbäddar. Priset är även det klockrent, kostar väl runt 50-60kronor flaskan beroende på vart den inhandlas. Rekommenderas!
 Caviar Manicure

Jag tvivlar på att många av er har missat denna nya trend, där man täcker naglar med ett lack för att sedan täcka över lacket med små pärlor i valfri färg - Caviar Manicure.
 
Jag har kollar runt lite på priser och hittade på Nelly ett set med ett lack och pärlor för 199:-. Rätt dyrt om ni frågar mig. Så jag fortsatte kolla och på min bästa vän eBay hittade jag samma pärlor i 12 färger för 5dollar med frakt!! Omvandlat till svenska kronor blir det ungefär 35kronor!! Mycket bättre pris och man kan använda de nagellack man redan har!  Det finns även säljare som säljer det billigare än detta, men mängden pärlor man får varierar då.
 
Ha i åtanke att när ni beställer dessa så kommer ni inte garanterat få de färger som visas på bilden. Men för det priset kan man ju beställa två-tre stycken set och hoppas på lite schyssta färger. Dessa pärlor är så pass små att man även kan ha dem i akrylglitter-blandningar - så ni vet! :)
 
Några av alla säljare på eBay som säljer detta (rekommenderar säljare 1 & 4!):
happylife_easyshop
karlinsu88
gogo_newlife123
lilyyangstore
 
 GLAD MIDSOMMAR!

Vill önska alla mina läsare en glad midsommar och jag hoppas ni får en underbar dag! :)
 A taste of champange

Idag blev det ett par franska och dessa raringar.. de franska skippar jag att visa då ni sett hundratals den senaste tiden. Dessa sköningar sitter på Mimmi, jag fick i princip fria händer. Blev ett champange-glitter från EzFlow och en riktig liten blomma på vardera ringfinger. DÖLÄCKRA!
 
 
 Swarovski

Oj oj, ny plattform...jag måste säga att jag gillar att man DIREKT kan svara på era kommentarer. Hur jäkla bra är inte det, och hur lång tid tog det för dem att inse att detta är ju mycket bättre?..ppftt.
 
AJA! Nu till det viktiga, beställde precis äkta Swarovski-kristaller. Alltid velat ha såna då dem glittrar så mycket mer än glas-kristaller. Dem är ju lite dyrare, men guuud vad mycket snyggare de är!
 NAIO & Nailsupplies.us - HAUL!

Här kommer videon jag lovade...

Hädanefter kommer de filmer jag gör att vara på engelska, detta för att spara tid och effektivisera min vardag. Att rendera och redigera en video tar cirka 3timmar. Så istället för att göra två olika videon kommer jag göra en och ändå nå ut till samma publik. Har ni några funderingar och frågor kring dem är ni mer än välkomna att ställa frågor - jag kommer självfallet svara på svenska! ;P

Franska

Dessa blev det igår...
Swatch

Man swatchar oftast nagellack, men jag tänkte - det kan ju vara bra att göra det med alla akryl-glitter också så kunderna kan se vad man har för glitter och hur det ser ut på nageln... Dessa är enbart de få jag har med mig upp hit till föräldrarna. Samtliga har jag blandat till själv.. :)
Träna träna träna..

Då jag använder mig nästan helt uteslutet av reverse-metoden behöver jag inte göra en fransk delen fristående. Så jag tänkte att det måste bli ändring på detta, så jag har övat, övat och övat. Måste dock testa på en person,....mamma;)
EOTD - Black tint

Dagens EOTD..
Recension - gel top coat

Nu har det gått ett tag och jag har hunnit testa både NSI's gel topcoat och EzFlow's. Så jag tänkte att jag gör en liten recension. Ha i åtanke att detta är vad JAG tycker och tänker, och detta måste nödvändigvis inte hållas med utav andra. :)


Som intill alla av er vet så jobbar jag med märket NSI när det kommer till akryl. Denna gel topcoat har jag använd i ett år nu och kommer att fortsätta använda en lång tid framöver. Den är otroligt lätt att applicera då formulan är mellantjock och därmed har man lätt att kontrollera den utan att den är för "geggig" och trög. Glansen håller länge och blir inte påverkad utav att man lackar över naglarna med nagellack. Det lilla negativa med denna gel topcoat är att när den ska filas av, så dammar den något otroligt. Och ska man jobba med denna produkt är det ooootroligt viktigt att man har en fläkt i sina ägor.

Jag solar i solarium relativt ofta och har inte råkat ut för att gelen gulnar efter det. Jag har inte heller hört något om detta från folk jag byggt naglar på. Och etiketten gör det rätt självklart att det inte ska gulna. Så jag kan ärligt säga att naglarna inte gulnar med denna topcoat.

 

Innan jag börjar att dela med mig utav mina åsikter så måste jag meddela att jag inte testat denna gel topcoat en lika lång period som den ovanför. Ha detta i åtanke.

EzFlows gel topcoat är mycket mer tunnflytande än vad NSI's är. Den påminner om nagellack. På grund av detta är risken stor att man får med mycket på pensel och att det rinner av på fingret/nageln/handduken innan man lagt märket till. De gångerna jag har testat denna topcoat så har jag fått undersöka naglarna i efterhand då gelen ibland skapar små ojämnheter som blir otroligt vassa. Och dessa ojämnheter är inte luft eller liknande utan mer som en upphöjnad i form utav ett pyttelitet berg som är sylvasst. Först trodde jag att jag använd mig utav för mycket produkt så jag testade med mindre - dock blev det exakt samma sak på vissa naglar.

Bortsett från detta så ger detta lack ett otroligt glans, snäppet bättre än NSI's. Utseendemässigt ser denna flaskanmer proffesionell ut än vad NSI's gör. Gällande gulhet, så gulnar inte naglar med denna topcoat heller.


TIPS!

För alla er som älskar nagellack, har jag hittat en topprankad säljare på eBay som säljer China Glaze för cirka 7dollar = ca. 50kr. Ju fler lack ni handlar desto mer rabatt i frakt får ni. Rätt schysst pris om man inte vill/kan köpa flera stycken från tillexempel nailsupplies/transdesign.

Säljarens namn är: directperfumes4u
Time for..

..snart är det minst sagt dags för mig att göra en större beställning. Allt börjar smått ta slut, men det är väl meningen. Jag är i stort behov av en ny brush cleaner och jag hittade en säljare på eBay som sålde NSI's brush cleaner. Så nu är den påväg hem till mig.. :)


Just ja, tänkte kolla om det finns något intresse för att köpa glitter/mylar från mig? Har beställt en massa och kommer inte behöva allt. Kommer självklart vara överkomliga priser. :)
Nagelbitare: Vecka 3

Idag kom Jennifer tillbaka, det är tjejen som har tröttnat på att vara nagelbitare och verkligen går helt in för att sluta. Hon var här för mindre än två veckor sedan men kände att det var dags att fixa till naglarna igen. Alla tio naglar satt fortfarande på plats och hennes naglar har växt något otroligt...Kolla bilderna..

Vecka 1.


Vecka 3. (Idag)


Eftersom vissa av hennes egna naglar är otroligt ojämna från allt bitande så filade jag inte av allt glitter från dessa naglar, för att minimera risken att göra den ännu ojämnare. Bättre att låta nageln växa ut i sin takt. Men sen ni skilladen? Nagelbäddarna börjar komma tillbaka och kolla bara lillfingernaglarna. Detta är bara fantastiskt! :)

Såhär blev hennes naglar denna veckan...som vanligt pinchade jag till dem igen för att smalna av dem och göra dem starkare. Och fortfarande så gör vi dem inte längre än vad hennes egna nagelbädd är, detta för att hon ska vänja sig och för att minimera risken för lyft och att dem "poppar" av.

Jag hoppas hon kommer tillbaka om två veckor, detta är så fantastiskt roligt att vara med om. Att se denna förvandling! :)
Aqua Marine

Dessa byggde jag på mig själv igår..

Före filning..
French

Igår blev det dessa, vanliga rundade franska..Naio.co.uk

Igår la jag en beställning hos naio.co.uk då de har kanonpriser på akrylpulver i färg. Så jag beställde några olika kit, kommer visa er det senare i form utav en film så fort jag fått produkterna! :)
French

Idag blev det dessa.
Bal & Student

Idag kom söta Rebecka till mig för lite bal och studentnaglar. Hon valde detta otroligt silver, grönaglitter. Och hur snyggt är inte det?!
French

Igår blev det ett par franska, med lite dekorationer. Inget ovanligt.
Pimpa en UV-lampa

När jag ska till mina föräldrar tar jag oftast min bill upp till dem, då jag har rätt mycket bagage med katten och nagelsakerna. Jag åkte hit i söndags och trodde jag hade packat allt som jag skulle, men åh nej. Jag kände lukten av akrylvätskan under hela resan men tänkte att ähs, det är som vanligt. Men när jag kommer hem och lasta ur sakern börjar jag känna den lika starkt hemma, så jag öppnar lådan med akrylvätskan och ser att det spillts ut lite. Vätskan hade kommit över min UV-lampa och min el-fil. Min UV-lampa såg inte så mysig ut efteråt då vätskan hade löst upp färgen på den klisterlappen som fanns ovanpå och orsakat gråa fläckar. Men jag kom på en lösning!

Min mamma håller på med decoupage, vilken innebär att man pyntar saker med hjälp av servetter och ett speciellt lim. Så jag hittade en servett jag tyckte om och satte igång... Här får ni lite bilder på hur det såg ut innan och efter. Det ska noteras att jag verkligen skrubbade bort de gråa fläckerna och det resterande av den klisterlapp som tidigare satt mitt på.

RESULTATET:

Nagelbitare

Idag kom en rar tjej till mig för naglar, en riktig inbiten nagelbitare. Hon hade varit i kontakt med andra nagelbyggare men de hade nekat henne hjälp - :(. Men jag ställde självfallet upp. Vi byggde utan vare sig tippar eller formar, kommer visa er tekniken senare. En teknik man oftast använder på riktiga nagelbitare. Och resultatet är ju helt otroligt - detta är vad nagelbyggning handlar om - förändring och förvandlig! :)

Vi höll dem ytterst korta, så hon får upp vanan att ha lite naglar och att vänja sig vid det. Vid nästa besök gör vi nog dem lite längre! :)