Rosa Natural

Idag kom en jätterar tjej för att få sina naglar gjorda, det var lite trixigt att få på tipparna då hon var nagelbitare med väldigt korta nagelbäddar - MEN - skam den som ger sig. Hon gav mig en fri hand, så jag valde en täckande rosa från CND och det fantastiska glittret från CND.
Fail..

Jag har varit frånvarande på grund av att jag har haft så mycket i skolan och i privatlivet. Sen har jag gjort tre par naglar, men dumma mig och min telefon...så råkade jag radera alla bilderna. FAIL! :(
Har mailat damerna och hoppas på att de kan skicka mig en bild på naglarna snart, så att jag kan dela med mig till er!

Bare with me! :)GRATTIS...

Frida Moberg!!

Du är vinnaren denna omgången! Har mailat dig så återkom inom 48h! :)
EOTD - Oxid

Brist på sol skapade denna sminkning.. :)Kollaboration #8

Skynda in på Eyedust för att se hennes del av kollaborationen!


EOTD - Sugar-red-rush

Igår var Bella här och jag passade på att leka med mitt smink o sminka henne. Jag ville testa några riktigt färgglada färger på henne och hennes otroligt fina hud. Samtliga färger är från en 120-palette. Vi blingade upp de med lite stenar och lösögonfransar. Och avslutade med att färglägga hennes läppar också..

Vad tycker ni? :)
Inspiration

Gélenaglar jag gjorde på mig själv höll inte alls, troligen är jag en av alla som géle inte funkar på. Så med inspiration från Eyedust så valde jag att göra om mina naglar med heltäckande makeoverpink och en genomskinlig glittrig akryl från CND. Jag bara älskar detta glittret...

Vänster hand, filad och klar för lackering..


Höger hand, redo för att filas. Ni ser att det är ojämt och ja, inte lätt att göra med motsatt hand på sig själv. ;)

Lillfingret är INTE blodigt, det är inte ens sårigt fast det ser ut så på bilden. Måste vara skuggan..

French

Idag kom en tjej vid namn Lina förbi för att få sina naglar gjorda, hon sa att hon var nagelbitare men hennes naglar var ändå i bra skick och fina. Hon ville ha franska och korta - så blev det. Resultatet ser ni här nedanför..Flower sky

Igår kom Bella hit, eller jag tvingade hit henne för min pysselnerv vibrerade som aldrig förr. Samt att det var i bra tajming då de långa franska jag gjorde tidigare hade åkt av och det på grund av att vi gjorde dem långa och att Bellas naglar växer så otroligt snabbt.

Hon lät mig bestämma, och jag valde ett mörkt- och ett ljustblåttglitter. Samt jag la i en fade och la även på lite snäckskal. Jag bestämde mig för att använda min blåa stripe-tejp, och det fungerade ju inte så jätte bra. Men jag fick det att fungera. Som overlay la jag ett genomskinligt glittrigt akryl från CND, som är så jäkla fint! Och avslutade med att göra massvis med 3D blommor på vardera nagel. Till slut täckte jag dem med en lager géle och sedan till sist ett lager uv top coat. Gélen la jag där för att skydda blommorna och även mjuka upp de möjliga vassa kanterna.

Det finns fler bilder på naglarna på bloggens Facebook-sida. Så gå in där och titta! Nu ska jag gå och hämta ut paket som jag hoppas är det stativet jag beställde och så ska jag passa på att skicka iväg paketet till vinnaren för föregående tävling! ;)
Formar

Nu har jag byggt naglar ett tag och testat det mesta, och tänkte recensera de formar jag använt. Formar används istället för tip för att förlänga nageln, ibland kan det kännas mycket lättare för kunden är när tippar används. Dock är de begränsade till att de inte fungerar så jättebra på nagelbitare, om man inte är mästerlig på att fästa dem. Formarna har en glansig yta och en klistrig, den klistriga ytan är självfallet den som ska sitta mot fingret.

Jag har testat CND, EzFlow och ett par formar som inte är av något märke.

CNDs formar var jag inte så förtjust av i början, dock har det ändrat sig. Jag bara älskar dem! De fäster SÅ otroligt bra på alla personer oavsett form på nagelbädden, dock kan man behöva trixa till dem lite med kunder som har bredare nagelplattor. Men det är inga konstigheter. Väl fästa på fingret så rör dem sig inte, när man sen ska ta väck dem så sitter dem så bra att man oftast i efterhand får pilla bort små rester som är kvar. Förlängningsdelen på formen är inte så jätte lång, men det behövs inte för de kunder jag får så är denna mer än tillräckligt och jag förlänger oftast till nr 2.

De andra jag har testat är EzFLow Universal. Jag såg flera som använde dem o beslutade för att testa. Jag är inget jättefan av dem då jag tycker att det bara fäster bra på personer med fina nagelbäddar från början. Och även på dessa har jag upplevt att de brukar lossna undertill, vilket INTE är okej när man bygger nageln. Hela arbetet kan bli förstört. Förlängningsdelen på dessa är bra mycket längre än CNDs men som sagt, så används det trots allt inte. Jag önskar att de kunde förbättras med en mer klistrig baksida.

 

De sista jag har testat är dessa, vilka jag absolut inte gillar. Ingen bra klistersida, samt att de är för smala på bredden och inte går runt fingret. Jag har sett nagelbyggare som lärt sig att hantera dessa, dock är jag inte en av dem. Och jag har inga planer på att bli det. Dessa är dem billigaste utav de tre, men jag rekommenderar dem inte ens för att testa. Då tycker jag att man ska köpa sig bra formar, för att på så vis bli bra på det på engång istället för att bli förskräckt.
Tävling!

Då sätter vi igång en ny tävling igen då! :) Denna gången kan man vinna:
 • Naturella tippar
 • Grönt stämpel-lack
 • Stämpelbricka
 • Grön akryl
 • Plus en överraskning som inte är med på bilden ;)TÄVLINGSREGLER!
 • Kommentera detta inlägg, glöm inte att lämna mailadress så jag kan nå er.
 • Gilla gärna nailsNstuff på Facebook.
 • Tävlingsbloggar uteslutes direkt, då jag vill att nagelfantaster ska få en chans att vinna.
 • Tävlingen avslutas den 20e maj!Géle-naglar

Igår efter att min tenta var inlämnad behövde jag något annat att tänka på. Så jag bestämde mig för att testa att göra géle-naglar på mig själv. Och låt mig säga, det var en upplevse...fy skjutton! Gick bra i början, men jag måste nog göra en hand åt gången nästa gång. För det fastnade katthår, o damm o allt möjligt i den kletiga ytan på den andra handen hela tiden. Jag skulle göra ett par franska, men den vita fria kanten gjorde jag allt för tunn att när jag filade så började tippen synas under. Så jag tog ett glitter och fixade det - så gott som. Glitter var löst och även de fastna överallt.

Ah ni. Detta är nog en av få gånger jag gör géle-naglar på mig själv. Eller jag måste åtminstonde träna mer på det. Här är iafl resultatet, inte det bästa...men vad kan man förvänta sig?! :P

 
Paket

Vad var det för något jag beställde då? Jo ett EzFlow gel-kit! Har suktat efter detta länge, men som student på en minimerad budget får man hålla igen. Men nu är det mitt!!

Har testat det redan, ni ska få se resultatet sen! :)
Ang. Tävling..

Vinnaren  - Lovisa - du måste höra av dig till mig innan dagen är slut annars måste jag tyvärr välja en annan vinnare! Så skynda! :)GRATTIS...

...LOVISA!!
Du är vinnaren denna gången!! :))Jag har mailat dig, återkom till mig så snart du kan! :)Glöm nu inte..

..att tävlingen avslutas imorgon!! Så skynda på att tävla om du inte gjort det än!! :)))

TÄVLING!Blogresponse

Nu har jag även tagit beslutet att stänga mitt konto på Blogresponse då inga frågor har dykt upp där på,..år och da'r? Samt att alla frågor jag får via kommentarerna, svarar jag antingen via bloggen eller direkt tillbaka till frågeställaren! :)

God natt! :)A free mind

När jag sitter och gör något riktigt tråkigt, som i detta fall min hemtenta, är det ytterst viktigt att ha något som peppar en. Jag använder naglar som pepp, efter varje pluggdag sätter jag mig ner och pysslar lite och övar på olika tekniker. Tekniker så som att forma rosor, blad, plocka upp en akrylkula osv.

Här är lite av det jag gjort denna helgen... ni som följer mig på facebook har redan sett dessa... :)

Har äntligen blandat till en perfekt röd akryl. Ska bli kul att få använda den sen någon gång!

Nageln till vänster är byggd med mylar flakes i vitt, som skiftar i massa olika färger. Dessa kommer garanterat bli mina nästa naglar!

Det gröna glitter här i mitten har jag lagt i svart akryl för att öka intensiteten och kontrasten. Otroligt läcker grön, dock går det inte att fade:a den just på grund av den svarta akrylen. Fade:ar man den ser det ut som att det ligger en skugga över nageln.

Wieee!!

Gissa vad jag har beställt....;)
Tokig tjej!!

Sara Nilsson använder som många utav er vet märket OPI gällande akryl, jag använde det märket förut och hade en primer kvar så jag frågade ifall Sara ville ha den. Hon sa självfallet, så jag skickade iväg primern och lite annat smått och gott. Sara skickade även något roligt till mig och FYFASEN vad grejer hon skicka. Gud så glad jag blev. Som ni vet älskar jag parfymer, och hon skicka mig massa prover - gillar att prova doften på mig ett tag innan jag köper fullstorlek av flaskan. Sen skicka hon lite krämer och TOKAN skickade ett CHANEL lätppstift och en CHANEL skugga....TOKIG!!

Men tack vännen - du förgyllde min dag!! <3

Alltså... kolla vad grejer!! :)
Glossy Box - April

Såhär såg innehållet ut i min Glossybox denna månad och jag måste säga att jag är helnöjd! Kul att få testa Illamasqua även fast jag inte är ett stort...eller något fans alls av läppglans.
Liten frågestund

Fråga: Vart har du köpt den dära runda grejen för att förvara alla små saker ? :)  //Gabriella

Svar: Den är köpt på panduro outlet här i Malmö. Det går säkert att hitta liknande på deras officiella hemsida, samt eBay. Denna som jag köpte så fick jag 6 byttor (som på bilden) för 12kr. Ett fynd! :)


Fråga: Hur kommer det sig att du valde att ha nästintill genomskinligt på fria kanten? //Anonym

Svar: Då kunden ville ha naturliga naglar så väljer jag ett akryl som heter Truly Naturaly från OPI på den fria kanten. Det går att bygga natuliga naglar på flera sätt men jag bygger såhär.

image description


Fråga: Så perfekta! Åh jag vill också kunna! Har du gått någon utbildning? //Agnes

Svar: Tack tack! Nej det har jag inte, självlärd.


Fråga: Vart köpte du uv-nagellacken? //Jonna

Svar: eBay. Sök och du skall finna! Dock kan jag nu i efterhand inte rekommendera dem. Men dem gör det de ska och de kostar inte många slantar.


Fråga: Vad är uv-nagelllack för nåt? //Frida

Svar: Lättast att förklara att det är en "blandning" av nagellack och géle. Då man applicerar de som nagellack men de härdar som géle - alltså i UV-lampa.
Fråga: Vart håller du hus? jag bor i luleå, hoppas att de är inte är för långt i mellan! så svårt att hitta någon som är riktigt duktig på att göra naglar! //Lindzor

Svar: Jag bor i Malmö. Då det är en bit mellan oss. Dock har du ju tur att ha Sara Nilsson i samma stad. Och om någon är duktig på naglar är det hon. Släng iväg ett mail till henne! :)


Fråga: Vad är det dära hon har på första bilden, och vad används det till?

Svar: Det är såkallade formar eller forms på engelska. Man använder det för att bygga nageln på utan att använda
sig utav en tipp.
Många av dessa frågor har jag redan svarat på till respektive person då de lämnat mailadress, ni övriga - snälla kom ihåg att lämna mailadress så kommer ni få svar så fort jag fått mailet! :)

Tack för era frågor!! <3
French sisters

I helgen kom en klasskompis, Amanda, för att få sina naglar gjorda. Hon tog även med sig sin syster. Amanda valde ett par franska med två fimo-skivor på högra ringfingret. Hon ville ha det rätt enkelt, fast med en gnutta sommar. Amandas syster ville även hon ha franska men dock en design på varje finger. Resultatet ser ni nedanför.
TÄVLING!!

Tävlingsdags!! :)

Vad vinner man då?! Jo!
 • Ett silvrig stripe-lack
 • Ett guldigt stripe-lack
 • Ett svart stämpel-lack
 • En stämpelbricka
 • Naturella tippar
 • Svart mellanstort paljett-glitter


TÄVLINGSREGLER!
 • Kommentera detta inlägg, glöm inte att lämna mailadress så jag kan nå er.
 • Skriv jättegärna om tävlingen på eran blogg (om ni har en). Och gilla gärna nailsNstuff på Facebook.
 • Tävlingsbloggar uteslutes direkt, då jag vill att nagelfantaster ska få en chans att vinna.
 • Tävlingen avslutas den 11e maj, alltså pågår den bara i tio dagar!

 

 

Vad väntar du på - TÄVLA!! :)Posten

Har precis gjort iordning lite paket jag ska skicka iväg, tänkte göra detta i helgen men jag hann verkligen inte med. Två tjejer som har något att se fram emot, jag hoppas verkligen dem blir glada! :)


 

Ikväll sätter jag igång en ny tävling! Missa inte den, postar ett inlägg om det senare!! :)
Twitter..

Gällande Twitter, jag vet inte riktigt om det är några av er som följt mig där men jag har i alla fall tagit beslutet att stänga ner det kontot. Mesta dels för att jag just nu inte har tid med det, och la märket till att när jag väl hade tid med det så hade jag inte direkt tid med bloggen. Och bloggen är ändå det jag finner roligast.

Det kanske dyker upp någon gång senare, men troligtvis inte. Jag vill begränsa min information utåt, och göra det lättare för er. Ju färre kanaler desto lättare. Så bloggen och min youtube-kanal kommer att finnas kvar. När jag lägger upp något på Youtube så postar jag ju oftast videon här på bloggen också. Så där kopplar jag samman de två kanalerna till en.

Nu seglar vi på som vanligt! AJ AJ KAPTEN! :)


P.S Tips om appar för uppdatering av blogg tar jag fortfarande GÄRNA emot!! :) Blogg.se-appen fungerar ju katastrofalt kasst.....