Fläkt

Har fått min nya fläkt/utsug nu. Ska testa den senare. Kommer troligen sälja min gamla för en billig slant då den kan vara defekt. Ska försöka laga den. Återkommer om det.
Kommentarer
pixxi

Du får recensera den sen! :)

Svar: Tanken är det. Dock har jag haft så mkt nu i skolan så bloggen har blivit lidande. Men fläkten är helt ok, dock hade jag velat att den sög upp mer. Och att fläkten var direkt under gallret..
Antonija Ereiz

2012-10-03 @ 16:49:11 // http://pixxi.blogg.se/
Jelin

Hej Antonija :) Jag har precis börjar göra akrylnaglar själv och har funnit din blogg till stor hjälp :) Jätte bra tips och du är verkligen inspirerande :)

Nu till mig fråga, Just nu har jag bara helt olika akryl vätskor och pulver inte från samma märke eller nått, (vet inte ens vad det är för märke?) men jag tänkte att det går bra så länge jag bara övar på såna tränings fingrar. Men snart vill jag börja träna på mig själv och kompisar så jag undrar vart du köper dina akryl vätskor och pulver? och om du har testat något annat märke som du kan rekommendera? Jätte tacksam för svar :)

Svar: Jag rekommenderar NSI, och du MÅSTE ha allt från samma märke. Helt meningslöst annars då de kommer dyka upp massa fel som är relaterade till att de inte funkar ihop. Jag köper på ebay och nailsupplies.us
Antonija Ereiz

2012-10-03 @ 18:53:17 // http://Jelin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback