Hur har du råd?

Så, ni kanske undrar hur jag har råd med att köpa dem sakerna jag köper - gällande naglar och liknande. Så jag tänkte klargöra detta.
 
Jag har inga lyxvanor, jag röker inte och jag dricker ytterst sällan vilket även innebär att jag inte är ute på klubbar och liknande nå ofta alls. Vilket i sin tur leder till att jag sparar en massa pengar, istället för de onödiga utgifterna. Jag föredrar inte heller lyx-kläder framför något vanligt märke. Dessa två huvudpunkter förklarar rätt enkelt hur jag har råd. Sen jobbar jag en hel del och har jobbat hela sommaren, som ni så många gånger hört.
 
Om jag hittar något som jag verkligen vill ha och som jag inte kan släppa tankarna ifrån så ser jag till att planera, har jag råd med detta och vad får jag dra tillbaka på? Tillexempel, låt säga att jag vill ha massa nya akrylfärger, då väljer jag att kanske skippa att äta ute med vänner eller skippar att köpa sötsaker eller liknande. Ni fattar poängen, de gäller att ge och ta ifrån sig själv. Däremot skulle jag aldrig lägga mina sista pengar på nå nagelsaker som jag måste ha bara för att, och sedan inte ha pengar resten av månaden. Det tänket finns inte hos mig.
 
En hobby är en hobby och det får kosta, detta måste man även tillåta sig själv. Visst kan något kosta lite extra men tänk då på hur länge ni kan ha denna varan och liknande. Ni måste köpslå med er själva, både vara köparen och säljaren.
 
Har ni några frågor angående detta eller kommentarer så dela gärna med er! :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback